ŠŤASTIE

Dnes je Medzinárodný deň šťastia. Dalo by sa o ňom písať kadejako. Avšak prežívanie šťastia je tak subjektívna záležitosť, že som radšej pre vás pripravila test, ktorý vám odhalí, či a nakoľko ste šťastný.

funny test šťastia

Poďme na vec. Stačí vám papier a pero. Odpovedzte prosím na nasledujúcich 5 otázok. V prípade veľkej potreby, môžete uviesť aj viac odpovedí. Každú odpoveď píšte ako samostatnú odrážku.

 

Vyhodnotenie:

Viac ako 26 odpovedí – Načo si si robil tento test? Aha!!! Chceš to počuť… SI MEGA ŠŤASTNÝ ČLOVEK, lebo šťastie sypeš z rukáva a nedá sa to zastaviť. Tak to ti teda gratulujeeem 🙂

13 – 26 odpovedí – SI SUPER ŠŤASTNÝ ČLOVEK, lebo vieš, kto a čo ťa robí šťastným. Vieš o tom, že vďaka tebe sú aj iní ľudia šťastní?  Radi ťa stretneme na našich DadaLa akciách. 🙂

1 – 12 odpovedí – SI ŠŤASTNÝ ČLOVEK, lebo vieš, kto a čo ťa robí šťastným. Ak chceš zaplniť chýbajúce odpovede, choď dnes večer s kamošmi na pivo a zajtra ich dopíš do zoznamu – isto si spomenieš 🙂 (…mmm, teda ak toho piva nebude priveľa….)

Verím, že táto malá revízia šťastia vo vašich životoch je dobrý spôsob, ako osláviť dnešný sviatok.

 

Ako vnímajú šťastie členovia DadaLa tímu? 

Týmto im ďakujem za otvorenosť a za seba už len dodám asi starú, ale u mňa osvedčenú vec:

Život sa skladá z drobných radostí

Ak sa mi darí vedome a intenzívne prežívať tie „happy moments“, ktoré trvajú niekedy naozaj len pár sekúnd (láskyplné objatie syna, situácie plné smiechu s partnerom, bezzubý úsmev mojej polročnej dcéry, chvíle pohody s rodičmi, nezastaviteľný smiech so sestrou…), mám skvelý deň, týždeň, mesiac, rok… a vnímam to tak, že mám šťastný život… Síce sú to moje PARAMETRE ŠŤASTIA a vy môžete mať iné, ale vždy platí, že si ICH TREBA UVEDOMIŤ A BYŤ ZA NE VĎAČNÝ, ŽE SÚ TU. 

 

(pre DadaLu: Lucia Balgová, majiteľka LBK development, www.lbkdevelopment.sk)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *